Microsoft Xbox Kablosuz Oyun Kumandası Merlin QAS-00002

Stokta Yok Microsoft Xbox Kablosuz Oyun Kumandası Merlin QAS-00002

Ürünlere ait özellik ve resimler üreticiler tarafından iletilmektedir.Yalnızca bilgi verme amaçlıdır.Üreticilerin ürün özelliklerinde haber vermeden değişiklik yapma hakları saklıdır.

QAS-00002

AçıklamaÜrün Açıklaması:* Oyun sırasında yüksek konfor için şık ve iyileştirilmiş geometrik yüzeylere sahip Xbox Kablosuz Oyun Kumandası - Robot Whitein modern tasarımını deneyimleyin. Hibrit yön düğmeleri ve tetik düğmeleri, yassı düğmeler ve arka gövdede kaymaz yüzey sayesinde hedefe kilitlenin. Yeni Paylaş düğmesiyle ekran görüntüleri, kayıtlar ve daha fazla içeriği sorunsuz şekilde yakalayıp paylaşın. Düğmelere farklı işlevler atamak ve sevdiğiniz oyunlarda özel oyun kumandası profilleri oluşturmak için Xbox Donatıları uygulamasını kullanın. Xbox Series X, Xbox One, Windows 10 bilgisayarlar, Android dahil cihazlar arasında eşleştirme, oyun oynama ve geçiş yapma işlemlerinizi hızlıca gerçekleştirin. 3,5 mm mikrofonlu ses jakını, uyumlu tüm mikrofonlu kulaklıklarla kullanabilirsiniz.*Oyun deneyİminİzİ bİr üst sevİyeye çıkarınOyun sırasında yüksek konfor ve kolay kontrol için şık ve iyileştirilmiş geometrik yüzeylere sahip Xbox Kablosuz Oyun Kumandası - Robot Whitein modern tasarımını deneyimleyin. Özel düğme eşlemesİDüğme eşlemesini özelleştirerek kontrol kumandanızı size özel hale getirin.* Ayrıca 3,5 mm mikrofonlu kulaklık ses jakını, uyumlu tüm mikrofonlu kulaklıklarla kullanabilirsiniz.Xbox Kablosuz ve Bluetooth® teknolojİsİDesteklenen konsollarda, Windows 10 bilgisayarlarda, hem Android telefonlarda ve tabletlerde kablosuz oyun için Xbox Kablosuz ve Bluetooth® teknolojisini içerir.*Hedefe kİlİtlenİnTetik düğmeleri, yassı düğmeler, arka gövdedeki kaymaz yüzey ve keskin ancak bilindik girişe sahip hibrit yön düğmeleri sayesinde hedefe kilitlenin. Paylaş düğmesİYeni Paylaş düğmesiyle ekran görüntüleri, kayıtlar ve daha fazla içeriği sorunsuz şekilde yakalayıp paylaşın.Kolayca eşleştİrme ve geçİş yapınXbox Series X, Xbox One, Windows 10 bilgisayarlar, Android dahil cihazlar arasında eşleştirme ve geçiş yapma işlemlerinizi kolayca gerçekleştirin.**Belirli cihazlar ve işletim sistemi sürümleri ile uyumludur. Bazı işlevler Android üzerinde veya Bluetooth aracılığıyla desteklenmez. Daha fazla bilgi için xbox.com/controller adresini ziyaret edin. Xbox Series X, Xbox One ve Windows 10 için Xbox Donatıları uygulamasıyla düğmelere farklı işlevler atanabilir. Bluetooth® sözcüğü markası ve logoları; Bluetooth SIG, Inc.e ait tescilli ticari markalardır ve bu markalar Microsoft Corporation tarafından lisansla kullanılmaktadır. Diğer ticari markalar ve ticari adlar ilgili sahiplerine aittir.
MarkaMICROSOFT
Uyumlu Sistem (HS) kodu95049080
Bağlantı teknolojisiKablolu & Kablosuz
Kablosuz alıcı arayüzüUSB
Araç arayüzüBluetooth/USB
Birleşik kulaklık/mikrofon portuEvet
Kulaklık çıkışıEvet
Sürücü türüOyun padi
Tepki titreşimiEvet
Analog parmakla kontrol düğmeleriEvet
Oyun kontrol fonksiyon anahtarlarıGeri düğmesi, D-pad, Menü düğmesi, Mod düğmesi, Seçenekler düğmesi, Başlatma düğmesi, Titreşim açma/kapama düğmesi
Direksiyon üstü düğmeleriEvet
Oyun platformları destekliXbox Series S, Xbox Series X, Xbox One, Xbox One S, Xbox One X
Oyun kontrol teknolojisiAnalog / Dijital
Ambalaj tipiKutu
Desteklenen Windows çalışma sistemleriWindows 10
Desteklenen Mac çalışma sistemleriEvet
Mobil çalışma sistemleri destekliAndroid
Tak ve kullanEvet
Ürün rengiBeyaz
Güç kaynağıPil

Yorum Yap

Not: HTML'e dönüştürülmez!
    Kötü      İyi

 

 

 

0850 532 54 20 numaralı Whatsapp Müşteri Destek Hattımızdan ürün bilgisi,

kolay iade,kargo ve teslimat gibi her türlü konuda bize kolayca ulaşabilirsiniz.

 

 

Sorunuzu hemen şimdi iletip,sohbet başlatmak için aşağıdaki whatsapp logosuna tıklayın!

                                     

 

Mobilsaray Whatsapp Müşteri Detsek Hattı

Ücretsiz Kargo

100 TL Altındaki Alışverişlerde Kargo Bedeli 59,90 TL.'dir.

Orjinal-Garantili-Kapalı Kutusunda!

Microsoft Türkiye Garantili

En Geç 24 Saat İçinde Kargoda

Ürünle İlgili Sorularınız Mı Var?

Sorunuzu İletmek İçin Hemen Tıklayın! 

%2 Havale-Eft İndirimi

  • 2.097,90 TL
  • 372,20 TL den başlayan taksitlerle

Etiketler: Microsoft Xbox Kablosuz Oyun Kumandası Merlin QAS-00002, INDQAS-00002, Gaming Aksesuarlar